Sabtu, 9 Jun 2012

TABIAT LELAKI

ASSALAMUALIKUM

Arini aku nak cite pasal LELAKI...Pew cite disebalik insan yang bernama lelaki niee...Jom kite terjah ok...

6 TABIAT LELAKI

1.Rambut mesti kasi terpacak habis.Ini tabiat selalu sangat boleh nampak kalau korang keluar rumah.Tunggu je mamat mana-mana depan rumah dan fokuskan pada rambut dieorang.Rambut dieorg saja okeh..Cicak terjatuh konferm mati.


2.Bila jumpa kawan,lupa dunia.Perempuan pun sama.Tapi lelaki lebih ketara.Bagi aku,lelaki ini lebih mementingkan kawan-kawan dieorang berbanding isteri yanag dah nak bersalin dan anak yang dah kebulur mintak susu dari tadi tak dapat-dapat."Apa kejadahnya nie?


3.Suka buang putung rokok merata-rata.Tak percaya?Keluar rumah,pergi tengok kat jalan tar...Konfem ade putung rokok pnya laa...


4.Suka berlagak.Berlagak nie dari segi macam-macam ada.Korang boleh perhatikan sendiri lelaki tu sama ada die berlagak ke tak.Contohnya kalau berjalan dengan awex cun,dada konfem naik mendadak.Kes berlagak terlebih laa nie.Pastu,kalau pakai smart sikit jalan mengalahkan model catwalk.


5.Lepas makan,main tinggal jew pinggan mangkuk atas sinki.Ni memang aku panas hatilah.Macam jadi kuli batak dia jew.Contoh terdekat lagi,semestinyalah adik aku.Dia memang-memang liat nak basuh pinggan bila die makan...Makan nak basuh x nak...Nak jew aku buat flying plate kat muka die.

6.Malas nak cukur misai dan janggut.Apa kau ingat dah cukup ganas,dah cukup handsome dengan jambang berjelar-jelar,misai macam Mr.Potato erk,sangat geli.




2 ulasan:

✉ ¥ana Fauzi ✉ berkata...

Setuju dengan entry ni , tetapi , lelaki berjanggut adalah idaman wanita solehah . hahaha kalau misai idaman wanita india . *Fact!:D

ijalbuatduit duitijal berkata...

http://simplebisnes.com/banyakduit
http://smartdebitcard.net/banyakduit
i agree but adakala permpuan like this