Jumaat, 22 Mac 2013

RESULT STPM SEM 1



Muka tak puas ati *no flash camera*



Hey guys arinie dierah dalam tekanan yang amat dasyat + ngeri...Result stpm sem 1 tak brp nak memuaskan ati dierahh...sangat-2 tak puas ati...Tapi tuu bukanlaa satu halangan utk dierah give up rightt ?? Kna bnyak munasabah diri nie ade silap tang-2 mana niee...Tu yg result tak brp nak bguss..K menyampah cite psal result niee..Hehehe..Apa-2 pun dierah redha dengan result yg dierah dpt tadi...Nak teriak tapi berfikir sejenakk*fikir fikirr*..Nak wat pew teriak result tetap akan keluar..Apa yang dapat tuu tak boleh nak tarik balikk kann..So dierah fikir positif..Pew pun result yg dierah dpt dierah akan redha and terima dgn ati yg terbuka and ikhlas...So nak hilangkan tekanan dierahh gi ambik wuduk and solat...Lpaz solat..rasa jiwa minda lapang abis semuaa badan pun rsa ringan.....Buang segalaa yg negatif and ambil yg positif..Yang boleh memotivasikan diri dierah niee...Seriouly,korang try buat bila korang dalam keadaan tertekan korang gi solat lpaztuu mengaji..Korang akan rasa totally perubahan ke atas diri korang..


SELAMAT MENCUBA ^_^



I can SMILEE ^_^






3 ulasan:

dina kasyah berkata...

yeahhh u can smile..kan comel tu hehe..gud luck dik..jgn cpt putus asa :)

Nurul 'Aiziz berkata...

http://princesaiziz.blogspot.com/2013/04/segmen-click2-iklan-tabung-online.html#
jemput meriahkan 1st segmen az ^_^

Cik S :) berkata...

itsokey, try buat yg terbaik untuk next exam ok? never give up!