Ahad, 17 Mac 2013

DEBARAN MENANTI RESULT STPM SEM 1






Hey guys...i back..Hehehe...Hushh...takutt mula menguasai diriku ini diriku yang kerdil...Ahhhh...tensenn wehhh...result stpm akan keluar beberapa jam lagi...dierah tak sedia lagi nieee...takut result tidak memuaskan hati...result stpm bagi sem 1 pda ari Khamis niee...nervous kecuakkan berlakuu...dierah rasa dierah wat exam sem 1 tu mcam main-2 jew...i not redy *itu alasann basi*....Time exam sem 1 bnyk dierah x study lagi bnyk pljaran and bab-2 yg dierah tertinggal *sedihh giler-2* tapi apakan daya diri ini tidak mampu mengulangi masa dan mengulangi waktuu...andai diri ini mampu membuat sedemikian dah lama diri ini mengulangi semua perkara yang lalu..tapi diri ini tak mampu *bersajak bergurindam bersyair ke dierah nie abaikann*.Dierah msuk form 6 pun dah buln 6 2012...form 6 sbrnya msuk and bljaq buln 4 2012 tapi dierah lambat masuk *menyesaal* sbab ade hal-2 yang tertentuu yang tak boleh dielakkan *sedihh* so bla dierah msuk jew mmng bnyak laa bab-2 and pljaran yang dierah tertinggal dah laa dierah nie lmbat sikit nak fham *lembabb* tapi dierah usaha juga faham...entah fham ke tidak *lupakannn*...Skarang nie wat keje pun x tntu arah coz dok pkiaq pew laa result dierah esk...Pkiaq pnya pkiaq smpai tertido bangun tido mndi solat semua ngadap lappy nie on blog wat laa entry nie...dierah nak mintak somenthing nie blh kann kan kann...Hehehe *permintaan akhirr*...Korang-2 semua tolong doakan dierah dapat result yang baikk k utk sem 1 niee yew..*wajibb doaa*...klau result sem 1 nie ok pointer pun tinggi dierah x de laa teruk sngat sem 2 and sem 3 nie klau trukk kna laa dierah usha bgi sem 2 and sem 3 nie coz nak cover sem 1 yg terukk niee.Hrap-2 jgnlaa mcam tuu kann...x snggup dahh...sem 2 nie pun dah terukk dah dgn assigment yg bnyak dgn nak study lgi trial buln 4 nie...Adoyaiii...kna bnyk gna pala otok and pkiaqq truskan perjuangan dierahh..bnyak lagi hlangan dn cabaran kat luar sana yang dierah tak tempuh lagi...So korang semua tlong doakan dierah yee bgi result dierah ok esk stpm sem 1..Tq dude cute luv uolss..take cre.. ^_^




Hanya mampu BERTAWAKAL and REDHA saya dah buat yang TERBAIKK !!!   



2 ulasan:

ainil fazieda berkata...

huhu :D sabar ya dierah . bnyakkan berdoa . semoga perolh kejayaan . amin .

klw boleh word verification kt bwah neyh xpyh guna , takut nnti org yg nk komen terus xjd komen :)

Farahin Izzati berkata...

doakan farahin juga untuk esok, amin, insyallah, resultnya gempak2 :D

good luck for penggal 2 /3

http://ehfarahin.blogspot.com