Khamis, 6 Disember 2012

"GAYAKAN HIJAB ANDA"



Hehehe....dierah join segmen nie kena letakan dan mempertaruhkan gambar dierah berhijab...Nie first time tau dierah join contest tertarik sangat dengan segmen nie dan dierah pun join skli...jom ramai2 join segmen nie syarat2nya sangat mudah dan hadiah pun menarik cuma letakan gambar korang berhijab je ok...Kalau korang nak join korang boleh klik kat sni  Ct Nurmazliyana...



Ok dah siap boleh hantar dah...Nie gambar dierah time hari raya...Hehehe...Insyaallah kalau ade rezeki ade laa...Hanya mencuba nasib je.. ^_^







4 ulasan:

SuDu Biru berkata...

good luck..btw singgah dan terus follow sini :)fell free to c me back ya:)http://yieweezer5915.blogspot.com/

sha (chirp chirp) berkata...

waaah, goodluck! :D

wana wazm berkata...

hye,sy tag awak di http://justforcontest.blogspot.com/2012/12/giveaway-januari-siapa-cepat-dia-dapat.html

Nurul Iman berkata...

xley bkak pun blog 2.