Isnin, 9 April 2012

~IStImEwA BuAt DIRIKU~

Assalammualikumm.....Hep3.....Hehehehe....Korang pew cerr??....Hope shat laaa smuanya yew....Klau sakit mkn ubt ok....Hope smoga cpat smbuh pda yg sakit tuu....Arinie aku nak cite psal life aku sjak aku dah ade EHEMMM2....Pew tuuu ehemmm2....Hehehehe....Bf laaa...Hehehehe....Dh lmaa dh aku nak cite kat blog aku yg buruk nie lgi bersawang....Tpi msa MENJELEZKAN....Hehehehe....Ok nak cite....Nma die Errr....taw laaa SAFUAN bin lpaa laaa sorry my dearrr.....Btw,die mmng ingt nma pnuh aku smpaikn adk-brdik aku yg lain pun die taw nma....aku jgn ckp laaa....lpaaa laaa....Nma pnuh die pun aku lpaa....Hehehe...Aptah lgi adk-brdik die yg lain...Lgi laaa aku x taw....Al-Maklum laaa adik-brdik die rmai 6
org...aku sikit jew 4 org jew pun...snang laa nak ingt...Btul dak???Nak dibndingkn 6 org...Mmng aku x ingt laaa....First couple dgn die mmng aku x de perasaan syg cinta aku kat die....Tpi dh lma2 syg and cinta aku kat die mkin brtmbah2...Hehehe....Sbab aku syg kat die....die pndai pjuk akuu,ska usik aku,tahan dgn prngai aku yg wat org lain MELUAT tpi die x meluat....And then pling2 aku sygkn die...die ska tnya soaln nie''ayg dh solat blum''.....stiap kli aku msj die...aku ska boy camniee....Tpi aku x taw laa bgi korang ade yg x ska...tuu trpulang pda hak diri individu masing2 laaa kann.....Aku x prnah syg boy camne aku syg die skrang....Jjur aku kta kat korang selama aku couple sebelum2 nie....aku x pernah wat SUPER SAVER.....Smta2 nak call dieorg....tpi die nie lain camne laa ati aku nie tergerak nak wat super saver....pdahal bgi aku smua tuu wat perabih kedit jew....x berbalio ckp sejam jew.....Tpi smpai skrang aku x blh cntctc die cam selalu....coz ade PROBLEM psal abh aku sikt...Hurmmm...X pew laa smuanya psal MASA DEPAN AKU....So berkorban laaa FATIN...untuk diri hg gak kn...Buknya diri org lain...Ok...Wat msa nie..Aku ikut pew yg abh aku nak....Hurmmm....buln 12 nie bru blh cntct blk...Lmaaa tuuu kn...Hope die x curang2 dgn aku....( :




#LOVE U SO MUCH SAFUAN#

6 ulasan:

arzman angah berkata...

follow:)
http://hazman-arzman93.blogspot.com

NOVA berkata...

ewah2... romantik nyaa.... :)

Lia Tasya berkata...

blog kamu lawa :D saia sukaa <3

Sheda ucu berkata...

done folow nk edit blog cntik?? contat me.. visit my blog k

Sheda ucu berkata...

done folow nk edit blog cntik?? contat me.. visit my blog k

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

semoga berbahagia la hendaknye..:D