Jumaat, 13 Januari 2012

AkU X PnDaI DRESS UP cAm kO.....

Assalammualikum.......Lma aku x update cite baru...nie baru ade moOd nak update blog nie..coz aku ade cite baru....Aku nak cite psal kwn aku sorang nie...3mnggu yg lpaz aku kuar gi TESCO and then terserempak dgn kwn aku nie....Die mmng cntikk laaa coz die pndai dress up...tpi yg wat aku terasa glerk die kta kat aku camnie "Ftin hg gi TESCO pkai selipar jew??"(SAMBIL WAT MUKA PELIK)....Lpaztu aku jwb la blk...."Yelaaa pkai selipar jew laaa....gi TESCO jew pun buknya gi PARTY pun...And then die snyap jew...lpaztu trus die nk chaw dh...die kta kwn die tunggu kat dpan....Hey kwn ko ingt ko x taw kew....ko mlu kn smbng2 dgn aku knnn???lgipun aku perasan ko tngok aku drp ats smpai bwah cra pemakaian aku knnn???Ko ingat aku x perasan kew smua tu....Dlm fkiran ko msti ko kta "CAM ORG KMPUNG LA MINAH NIE".....Terserah pda ko laaa ko nak kta kat aku...aku pduli pew...aku ttap aku....no HIPOKRIT IN MY LIFE K.....


Ok aku nak tnya korang....HINA sngat2 kew org yg pkai selipar gi TESCO nie????Hina sngt kew????Aku x taw la pndangan korang camne....Bgi aku laaa kan....Biasa jew....Nk HINA pewnye pkai selipar nie kn....Btw...korang jgnlah pndang hina sngat kat org lain....Kte kna sedar diri kita....Kita nie hnya mnusia biasa...x smpurna pun...NO PREFECT yew syggg.....ALLAH jew yg smpurna.....So skrang nie...My frenz yg aku syg....Ko fkir yew....dgn dress up ko yg terdedah sna sni....Ko ckupknlaaa kain tuuu...Kut nti hg mti...Kain Kapan hg x ckup nak balut hg pnya jasad kut....Nak kew camtu....


Ok laaaa...smpai sni sya cite aku kat korang...lain kli,msa,wktu aku cite psal lain plak.....




*JANGANPANDANGHINAKATORANGLAIN*
*MANUSIABIASANOPERFECTOK*

2 ulasan:

LinLOn~ berkata...

=.='
aku p Queensbay pon pakai sliper angry bird.. wakakakaka~
ada aku kesah orang nak kata apa..
buat xtaw sudahh..
slagi slipa 8 inggit tu masih blh berbakti selama satu semester, aku pakai ja..

untoldhistory berkata...

tak payah layan orang macam ni.. no manners betul.