Jumaat, 28 Disember 2012

HOLIDAY WITH FAMILY CAMERON



Hey smua...korang smua sht...hrap korang smua sht..pda yg x sht tuu mkn ubt k jgn lpaa ckupkn rhat k...Ptg nie dierah nak cite psal holiday dierah dgn fmily dierah holiday kat CAMERON HIGHLAND jew....Slma 2 ari 1 mlm jew...ari jumaat dierah brtolak dri taiping kul 8.30 pgi smpai sna dlm kul 11.30 mcam tu laa...Smpai sna jew dierah ok jew lgi sjuk tu sjukk laa tpi biasa jew bgi dierah...bdan blh tahan lagi dri sjuk tu...Adk dierah smpai jew kat cmeron dah sarung swether smua sjukk....Btw,x bnyak pic yg dierah snap kat sna coz dierah pun x brp nak sht and then dgn hujan lgi kan...

Dierah pling tak tahan sjuk time mlm jew dierah mmng tak tahan...sjuk sngt disertai dgn hujan lgi...tpi hujan kat sna x lbat hujan rintik2...skli angin brtiup trsa sjukk smpai ke dlm tulang2...sngt2 sjukk...Tak bnyak pic yg dierah snap ttpi ade laa beberapa jew....Hehehe...



Time nie kat ldang teh...blh tahan sjuk lagi nie...Hehehe...

Snyum x ikhlas knn....bukn laa ikhlas k...dierah tak brp sht sngt time nie...

Ok dierah taw dierah gmok + chubby = SAYA LA..

1 ulasan:

Cik Mun berkata...

seronoknye dapat holiday..